Piškótová torta

Suroviny: 2 balíky okrúhlych piškót

                2 balíky dlhých piškót

                6 pochúťkových smotán

                6 vanilkových cukrov

                granko čokoládové a jahodové

                ovocie

Postup: Guľatú formu na tortu vyložíme na

spodku okrúhlimi piškótami a dookola

podlhovastími . V miske si rozmiešame dve 

 smotany s dvoma vanilkovými cukrami a

jahodovým grankom , vylejeme do piškótami

vyloženej formy. Na vrch poukladáme dalšiu

 vrstvu okrúhlych piškót .Znova zmiešanme

dve smotyny a dva vanilkové cukre, ale teraz

pridáme čokoládové granko. Ešte raz vyložíme

okrúhlymi  piškótami. A znova zmiešame zvišné 

smotany  a vanilkové cukre. Vylejeme na piškóty....

Do každej vrstvy môžete dať aj ovocie.

Vrch nemusíme vykladať piškótami ale môžeme 

dotvoriť rôznymi  cukrárskymi ozdobami a ovocím. Na noc 

dáme do chladničky . A môžeme podávať !