Piškótová torta
Suroviny: 2 balíky okrúhlych piškót
2 balíky dlhých piškót
6 pochúťkových smotán
6 vanilkových cukrov
granko čokoládové a jahodové
ovocie
Postup: Guľatú formu na tortu vyložíme na
spodku okrúhlimi piškótami a dookola
podlhovastími . V miske si rozmiešame dve
smotany s dvoma vanilkovými cukrami a
jahodovým grankom , vylejeme do piškótami
vyloženej formy. Na vrch poukladáme dalšiu
vrstvu okrúhlych piškót .Znova zmiešanme
dve smotyny a dva vanilkové cukre, ale teraz
pridáme čokoládové granko. Ešte raz vyložíme
okrúhlymi piškótami. A znova zmiešame zvišné
smotany a vanilkové cukre. Vylejeme na piškóty....
Do každej vrstvy môžete dať aj ovocie.
Vrch nemusíme vykladať piškótami ale môžeme
dotvoriť rôznymi cukrárskymi ozdobami a ovocím. Na noc
dáme do chladničky . A môžeme podávať !